top of page

Najnovšie príspevky

BLOG

ČLÁNKY

  • Obrázek autoraLuci Č.

KDE SOM BOLA: Ranč Lola




Ak hľadáte jedinečné miesto, ktoré navštíviť počas slnečných letných dní, neváhajte a poďte sa pozrieť na Jazdecký klub & Ranč Lola. Nachádza sa 20 minút od Prievidze smerom na Martin v dedinke Jasenovo, pod výhľadňou Vyšehradu.





Ranč Lola je ako stvorený pre všetkých milovníkov koní, ale aj iných zvieratiek. Okrem koníkov tu chovajú aj prasiatka, somárika, zajačiky, morčatá, kozy a škótske kravy. V ponuke sú vychádzky do prírody pre deti aj dospelých, tiež vychádzky do prírody v podobe vozenia, výuka základov jazdenia na koni a vozenie v ohrade.





Ak túžite po troche turistiky, cca 20 min od ranču sa nachádza rozhľadňa Vyšehrad. Okolité lesy a príroda sú úžasným miestom na jazdenie. Výborne si tu oddýchnete. Pre mňa je to vždy veľké potešenie, keď tu môžem stráviť čas.





Majitelia sú veľmi milí a príjemní ľudia, a od prvého momentu som sa tu cítila veľmi dobre. Je super, že v ponuke je aj možnosť polovičného prenájmu koňa, čo pre skúsenejších jazdcov znamená, že si koňa môžu sami očistiť a nasedlať, a vydať sa objavovať okolitú prírodu. Ranč okrem iného ponúka aj ustajnenie pre vlastníkov koní, o ktoré bude naozaj veľmi dobre postarané.





Pokiaľ mate záujem o jazdu na koni je najideálnejšie, keď sa objednáte aspoň deň vopred. Pre veľkých nadšencov je k dispozícií aj členstvo jazdeckom klube, ktoré zahŕňa spoločne vychádzky, tréningy, účasť na pretekoch a ešte o mnoho viac.



Jazdecký klub & Ranč Lola


V okolí mám už jednu overenú trasu cez les a je to skutočná radosť sedieť na koni a len si to vychutnávať. Majitelia vás veľmi radi prevedú po okolí alebo vám poradia, ak sa rozhodnete vyraziť na vychádzku.








Pre viac informácií naštvite stránku na Facebooku JK & Ranč Lola, kde nájdete všetky kontaktné údaje, rovnako ako cenník.


Prajem vám príjemne strávený deň!


 


 

Autor: Lucia Čaprnková

Foto: Lucia Čaprnková



79 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page